EXCLUSIeVE KRACHT VAN 

twentse AMBACHT

HOUTEN BOUWWERKEN

Om Uw bouwdromen te realiseren, gaat U niet met de eerste de beste in zee. U zoekt een bedrijf waarop U blindelings kunt vertrouwen. Een bedrijf dat de nodige expertise en creativiteit in huis heeft. Dat samen met U de plannen bespreekt en rekening houdt met Uw specifieke wensen. Dat over een ruime ervaring beschikt en een indrukwekkend Portfolio kan voorleggen. U staat tijdens het gehele ontwerpproces centraal. Het is dan ook erg belangrijk dat het “klikt” tussen de opdrachtgever en de ontwerper. Wederzijds respect, maar vooral wederzijdse inspiratie is nodig om goed functionerende gebouwen te kunnen ontwerpen. Rekening houdend met het programma van eisen, de locatie, het budget, de gemeentelijke eisen en het gebruik, ontwerpen wij voor U een uniek maatkostuum.

Eindeloze mogelijkheden

Wij realiseren houten zomerhuizen, bijgebouwen, wellness gebouwen, overkappingen, aanleunwoningen, zwembadoverkappingen, etc. etc.. Niet te klein voor het grote werk en niet te groot voor het kleine werk. Klassieke eiken veranda of een Saksische schuur, moderne houten bouwwerken, aan elk project wordt met evenveel liefde gewerkt. Geen twee realisaties zijn hetzelfde. Daar staat ons persoonlijk contact garant voor. Ambachtelijke technieken en eigentijdse domotica, gaan bij ons hand in hand. Alles wordt volgens Uw wensen ontworpen, zodat het eindresultaat met recht uniek kan worden genoemd.

Persoonlijke werkwijze

Dat onze opdrachtgevers onze aanpak op prijs stellen, blijkt uit tal van referenties. Het zijn steeds dezelfde argumenten die terugkeren: aandacht voor kwaliteit, snel reageren op vragen, oog voor detail en originaliteit, zoeken naar het authentieke en het vakmanschap.

 

Wij nemen Uw zorgen op ons, zodat U achteraf kan terugkijken op een vlotte en aangename samenwerking. Heeft U vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij staan U graag te woord. Ook voor een persoonlijk gesprek maken wij zorgvuldig tijd om in alle rust en vertrouwen Uw wensen te bespreken.

 

De koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Uw County Style team

Gallerij

Modellen

.wij helpen u op weg om uw droom te realiseren

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.  In deze tijd bespreken wij wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een gebouw. Wij bespreken het budget, het programma van eisen, de gemeentelijke voorschriften, de plaats van het gebouw op de kavel, de sfeer van het gebouw etc. etc. Soms wordt er al een eerste handschets gemaakt. Dit alles zal de basis zijn voor het maken van een compleet schetsontwerp.


VAN IDEE NAAR ONTWERP

Bij het schetsontwerp worden alle ideeën omgezet in een tekening. Alle aanzichten en plattegronden, evenals de oriëntatie op de kavel worden hier in beeld gebracht. Ook wordt er een 3d visualisatie gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van het volume en de materialisering van het gebouw. 


3D VISUALISATIE

Bij het ontwerpen is het vaak wenselijk om het ontwerp te vertalen naar een 3d visualisatie. Hierdoor krijgen u en andere belangstellenden een beter inzicht in het ontwerp. Hierbij kunnen de juiste materialen en kleuren gebruikt worden, zodat er een reëel beeld ontstaat van de esthetische kwaliteit.

HOUTSKELETBOUW

Houtskeletbouw (hsb) is een flexibele, droge en lichte bouwmethode.

Houtskeletbouw uitermate geschikt voor prefabricage. De elementen worden gemaakt met zonder maatafwijkingen, waardoor de aansluitingen nauwkeurig passend zijn. Het is een snelle bouwmethode. De inzet van materieel op de bouwplaats is gering en daardoor is de methode bijzonder geschikt voor projecten met weinig ruimte.

De ruwbouw kan na het plaatsen van de fundering in één dag wind- en waterdicht zijn. Doordat het een droge bouwmethode betreft is bouwvocht vrijwel niet aanwezig en is het niet nodig de woning/ bijgebouw droog te stoken. Houtskeletbouw is energiezuinig, zowel tijdens de bouw als in het gebruik. De milieuvriendelijkheid wordt onder andere bepaald doordat hout een hernieuwbare grondstof is. Het voor de opbouw van de elementen gebruikte vuren behoeft geen verduurzaming.


MATERIALISERING

Voor de bijgebouwen vervaardigen we een oerdegelijk draagframe in Eiken of Douglas.  Wij werken met kwalitatieve hout: mooi, stevig en onderhoudsvriendelijk, net als alle andere materialen die wij voor de afwerking gebruiken. De gevelbekleding doen wij veelal in Eiken/ Douglas/ Modiwood sidings, maar ook Thermowood, Lariks, of Ceder zijn mogelijk. 


Thermowood is Noors Dennenhout dat opgewarmd wordt tot +-210°C. Door dit thermisch proces worden suikers, koolhydraten en harsen uit het hout verwijderd zodat er geen voeding overblijft voor insecten en schimmels. Een extra voordeel van dit proces is dat men dimensionele stabiliteit bekomt, d.w.z. dat de vervormingen van het hout tot wel 50% verminderen. De planken krijgen na verloop van tijd een mooie egale satin grijze verkleuring.


Voor de moderne bijgebouwen ontwerpen we de dragende constructie steeds op maat. Deze wordt op voorhand in de werkplaats gemaakt of ter plaatse uitgetimmerd. 


Door dit alles te combineren zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we vast en zeker tot een ontwerp komen dat volledig aan uw stijl en voorkeur tegemoet komt. Op onze site vindt u alvast een selectie foto’s waar u heel wat mogelijkheden kan bekijken. Ga daarvoor naar onze galerij.

CONTACT 

MEER INFORMATIE OF EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Bent u geïnteresseerd in een uniek ontwerp van countystyle? 

Neem dan contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We bespreken uw wensen graag in alle rust met u in een persoonlijk gesprek. De koffie staat altijd klaar! 

 

CONTACTGEGEVENS 

Countystyle  |  houten bouwerken

Straat: Beckumerschoolweg 26 

Plaats: 7554 PZ Hengelo (Ov.) 

Tel: 074-36 76 600 | 06-422 06 725 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

contact